Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCS-5 on debian standalone server error

  1. #1
    kdclaver is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Angry ZCS-5 on debian standalone server error

    Hello sirs,
    I have just installed ZCS-5 on Debian Etch. Regrettably I have error messages below:

    zimbra@zimbra:~$ zmcontrol start
    Host zimbra.kdclaver.net
    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Done.
    Starting snmp...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...Done.
    Starting stats...Done.
    zimbra@zimbra:~$

    Error messages

    message 1:
    Rubriques : Monitoring --> Server state : The data of state of the server are not available. It is possible that the service " logger " is not activated

    message 2:
    Mail : system failure: server zimbra.kdclaver.net zimbraRemoteManagementPrivateKeyPath (/opt/zimbra/.ssh/zimbra_identity) does not exist Code d'erreur : service.FAILURE Method: GetMailQueueInfoRequest Détails :soap:Receiver

    message 3:
    Mail : system failure: server zimbra.kdclaver.net zimbraRemoteManagementPrivateKeyPath (/opt/zimbra/.ssh/zimbra_identity) does not exist Code d'erreur : service.FAILURE Method: GetMailQueueInfoRequest Détails :soap:Receiver


    Can you help me to correct them and prepare the training of my users on this product about which we said to me a lot of goods.

    Thank you infinitely for your care

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Have you changed the port that SSH is using or is it still on port 22??
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. [SOLVED] Why my MTA Cross???
    By fsloke in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-30-2008, 08:55 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •