Results 1 to 3 of 3

Thread: Install Fails

  1. #1
    exothermic is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default Install Fails

    ./install.sh fails with the core. I'm not sure where the log is kept, so I just started to install the packages by hand. I can get them all to go except for core and mta:

    rpm -ivh --replacepkgs zimbra-core-3.0.1_GA_160.RHEL4-20060216172310.i386.rpm
    Preparing... ########################################### [100%]
    1:zimbra-core ########################################### [100%]
    Could not create the Java virtual machine.
    mkdir: cannot create directory `/opt/zimbra/ssl': File exists
    mkdir: cannot create directory `/opt/zimbra/.ssh': File exists
    Error occurred during initialization of VM
    Could not reserve enough space for object heap
    Could not create the Java virtual machine.
    error: %post(zimbra-core-3.0.1_GA_160.RHEL4-20060216172310.i386) scriptlet failed, exit status 1

    rpm -ivh --replacepkgs zimbra-mta-3.0.1_GA_160.RHEL4-20060216172310.i386.rpm
    Preparing... ########################################### [100%]
    1:zimbra-mta ########################################### [100%]
    umount2: Invalid argument
    umount: /opt/zimbra/amavisd/tmp: not mounted
    mv: cannot stat `/opt/zimbra/amavisd': No such file or directory

    the script didn't detect any missing componets or any issues before install. Please help

    Miles

  2. #2
    bobby is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    /tmp/install.log
    /tmp/zmsetup.log
    or even the errors you encountered during the original install

    what's the output of these commands:

    free -m
    df -k
    ps ax | grep zimbra

  3. #3
    exothermic is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    ahh yes, looks like a memory problem. I'll have to increase my ram and try again.

    Thanks

    Miles

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. fresh install (both OS and Zimbra) but zimbra-spell fails
    By xtremetoonz in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 09-09-2007, 12:34 AM
  2. New install mostly works, but port 7071 app fails
    By chunkybacon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-2007, 10:47 AM
  3. two servers, DNS issues, install fails at LDAP
    By marqpdx in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 08-02-2006, 06:15 PM
  4. zimbra-store fails to install on fc4-x86_64
    By milprog in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-11-2006, 04:22 PM
  5. zimbra install fails
    By mikelurk in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 11-08-2005, 03:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •