Results 1 to 2 of 2

Thread: error message after installation

  1. #1
    murphyker is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default error message after installation

    after installing zimbra on red hat linux 4 i getting these error
    messages after giving the command "zmcontrol status"

    logmysql.server is not running
    mysql.server is not running
    zmmailboxdctl is not runnint

    my zimbra version is 5.0.4

    i am not an expert.
    please help.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Why have you installed ZCS 5.0.4 when the current version is 5.0.11? Are you behind a firewall or a NAT router? If you are you'll probably need a Split DNS setup. Have a look in the log files and see what errors there are. What errors did you get during the install?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation Issues - SLES 10_Zimbra 5.0 Beta 3
    By rhartman in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2008, 07:18 AM
  2. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2006, 11:38 PM
  3. Installation fails on zimbra-store
    By wyleyrabbit in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-15-2006, 08:19 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •