Results 1 to 2 of 2

Thread: Tomcat won't start!

  1. #1
    gboksar is offline Starter Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Question Tomcat won't start!

    I've installed zimra with no errors, and it runs perfectly. Now, suddenly tomcat stop starting

    It seems that starts and crashes! Leaves a .pid file at log directory. Everything else is running, could anyone give me a hand?

    thx!

    Gustavo

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Hi

    Welcome to the forums.

    I assume you're using the OS version? I also assume that mail was being sent and received correctly? Which o/s is it running on? How long has it been running without problems? Are there any errors in the tomcat logs?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Zimbra .pids / service monitoring
    By bin2hex in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 04-03-2010, 09:12 PM
  3. After reboot mailbox and tomcat don't start
    By gon in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2007, 11:50 AM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-10-2006, 03:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •