Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't see created COS

  1. #1
    Goonsniper is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Vancouver
    Posts
    38
    Rep Power
    6

    Default Can't see created COS

    I've created a new COS. I've assigned myself to that COS and all is well. If I want to change another user from the default COS to my new one I can't see it in the user manager. As myself, I can't see the default COS if I wanted to change my account.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Just tested myself in 5.0.10 NE and see the same problem. Checking Bugzilla Main Page and have asked a Z'employee.

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] newly created theme not available via COS
    By xtremetoonz in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-09-2008, 02:57 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 01-02-2008, 03:17 PM
  3. BUILD FAILED error is killing me
    By hanysys in forum Developers
    Replies: 11
    Last Post: 05-11-2007, 06:09 AM
  4. Build from sources on FreeBSD
    By biloute in forum Developers
    Replies: 7
    Last Post: 02-27-2007, 12:33 PM
  5. new error about making package of zimbra
    By wildhuman in forum Developers
    Replies: 11
    Last Post: 08-30-2006, 08:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •