Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Erorr..initializing ldap failed(5362)

  1. #1
    Logan_filter is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Thumbs down Erorr..initializing ldap failed(5362) 18 bad installations

    0000 no result
    Last edited by Logan_filter; 02-26-2009 at 04:40 PM.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    DNS ERROR resolving correo.villasfontana.com
    Wed Oct 22 16:45:57 2008 It is suggested that the hostname be resolveable via DNS
    Wed Oct 22 16:46:15 2008 No results returned for A lookup of DNS ERROR resolving correo.villasfontana.com
    Wed Oct 22 16:45:57 2008 It is suggested that the hostname be resolveable via DNS
    Wed Oct 22 16:46:15 2008 No results returned for A lookup of correo.villasfontana.com
    Your DNS is not setup correctly! Please post the following so we can help
    Code:
    cat /etc/hosts
    cat /etc/resolv.conf
    dig correo.villasfontana.com
    dig villasfontana.com mx
    host `hostname` <- note backticks and not double quotes

  3. #3
    Logan_filter is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Thumbs down this is my firts part of my Error log

    0000 no result
    Last edited by Logan_filter; 02-26-2009 at 04:40 PM.

  4. #4
    Logan_filter is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default this is the second part

    0000 no result
    Last edited by Logan_filter; 02-26-2009 at 04:40 PM.

  5. #5
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    You have no hostname set Please post the information I asked for in my earlier post so that we can help you

  6. #6
    Logan_filter is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Unhappy Her my responde

    0000 no result
    Last edited by Logan_filter; 02-26-2009 at 04:41 PM.

  7. #7
    Logan_filter is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default its all ok?

    0000 no result
    Last edited by Logan_filter; 02-26-2009 at 04:41 PM.

  8. #8
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    No, you appear to be on a private network behind a router/firewall so you will need to setup a Split DNS - Zimbra :: Wiki architecture. This is apparent for two reasons 1) Your server IP is 127.0.0.2 and when you perform the host lookup you get
    Code:
    host `hostname`
    SLES10SRV01.gateway.2wire.net has address 189.177.192.171
    SLES10SRV01.gateway.2wire.net has address 189.177.192.171
    Host SLES10SRV01.gateway.2wire.net not found: 4(NOTIMP)

  9. #9
    Logan_filter is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Exclamation hi there

    0000 no result
    Last edited by Logan_filter; 02-26-2009 at 04:41 PM.

  10. #10
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,506
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by Logan_filter View Post
    as you can see my HOSTNAME its already fixed (villasfontana)
    No, it's not fixed. Read the Quick Start Installation Guide (and the rest of the documentation) for the requirements for installing Zimbra.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 08-07-2008, 05:18 AM
  3. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  4. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •