Results 1 to 4 of 4

Thread: Browser popup user authentication window

  1. #1
    Goonsniper is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Vancouver
    Posts
    38
    Rep Power
    6

    Default Browser popup user authentication window

    Hi

    Not sure if I did something to cause this but when I hit the login page for the web client my browser pops up a login window. I can close this window and proceed with normal web client login/authentication so it only seems to be an annoyance.

    (happens in all browsers)
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Goonsniper; 10-10-2008 at 10:57 AM.

  2. #2
    Goonsniper is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Vancouver
    Posts
    38
    Rep Power
    6

    Default Browser popup user authentication window

    Quote Originally Posted by Goonsniper View Post
    Hi

    Not sure if I did something to cause this but when I hit the login page for the web client my browser pops up a login window. I can close this window and proceed with normal web client login/authentication so it only seems to be an annoyance.

    (happens in all browsers)
    To add to this... it only happens when I use the dns name to hit the server. If I type in the IP address to my browser this window doesn't appear.

  3. #3
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Are you going through a proxy at all ? Could you provide a bit more information on your local setup ?

  4. #4
    Goonsniper is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Vancouver
    Posts
    38
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Are you going through a proxy at all ? Could you provide a bit more information on your local setup ?
    No proxy, nothing special. ZCS is just a physical box on my lan.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  5. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •