Results 1 to 4 of 4

Thread: imap ssl auth not working

  1. #1
    tbtucholka is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2
    Rep Power
    9

    Default

    My clients will not authenticate either with Outlook via IMAP (even with the SSL settings enabled) unless the cleartext option is enabled.

    With cleartext enabled, does it send both the username and password in cleartext? If so, that can't be good. A simple packet sniff could obtain credentials.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Please don't steal old threads for a new problem.

    What do the logs say when you auth with SSL?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    tbtucholka is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2
    Rep Power
    9

    Default

    Mar 30 08:07:11 zimbra postfix/smtpd[15387]: initializing the server-side TLS engine

    Mar 30 08:07:11 zimbra postfix/smtpd[15387]: connect from 69-171-28-162.kntnny.adelphia.net[69.171.28.162]

    Mar 30 08:07:11 zimbra postfix/smtpd[15387]: NOQUEUE: reject: RCPT from 69-171-28-162.kntnny.adelphia.net[69.171.28.162]: 554

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Is there anymore than that?

    Also, if you are using an IMAP client, are you telling it to connect via the SSL ports?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SSL certificate problem(?) Tomcat not working
    By akai in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2007, 02:43 PM
  2. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  3. Error on IMAP - Tomcat crashes!
    By rodrigoccurvo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2005, 07:14 PM
  4. M2 IMAP and SSL issue
    By gazevedo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2005, 05:48 AM
  5. imap not working
    By rhuijdts in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2005, 01:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •