Results 1 to 2 of 2

Thread: Installation on Gentoo

  1. #1
    dk_dunkirk is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2
    Rep Power
    9

    Default Installation on Gentoo

    I was trying to work through the readme_source.txt on Gentoo, and there were a couple of discrepancies. First, I had to create symlinks in /usr/lib for libssl.so.4 and libcrypto.so.4 so that the `postfix set-permissions' would work. Then, I notice that the scripts "zmmyinit", "zmldapinit", and "zmmtainit" are located in "libexec", not "bin". Finally, it seems that the zmldapinit script needs an argument, but even when I gave it one ("zimbra"), it wouldn't work. I'm stuck at this point. Has anyone gotten this up and running on Gentoo (stable)?

  2. #2
    anand is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    274
    Rep Power
    9

    Default sync problem

    readme_source.txt didn't get updated when milestone 1 went out. Our bad, thanks for pointing out the changes we need to make.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Gentoo Installation under VMWare
    By uxbod in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 0
    Last Post: 07-16-2007, 05:58 AM
  2. Installation questions for Gentoo
    By Auz in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 10:39 AM
  3. Gentoo Installation Help
    By mankyd in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2006, 11:06 PM
  4. installation for gentoo
    By gigicarlo in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2006, 06:17 AM
  5. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •