Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] HELP! server crash

  1. #1
    wisenuts is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] HELP! server crash

    My server recently got unplugged an now I can't get zimbra to start.

    here is the message I'm getting.

    zimbra@mail:/etc/syslog-ng$ zmcontrol start
    unix dgram connect: No such file or directory at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Zimbra/Mon/Logger.pm line 41
    no connection to syslog available at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Zimbra/Mon/Logger.pm line 41

    NOTES:
    I recently installed cacti on this box. I was trying to integrate the syslog plugin with syslog-ng. I backed up the config before i monkeyed with it. I restored back to the original config and still no dice.

    THANKS in advance for any help.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    What is on line 41 in that file ? Is your syslogd still running ?

  3. #3
    wisenuts is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default

    openlog($ident, "pid,ndelay,nowait", $facility);
    how do I verify that syslogd is running?

    tried /etc/init.d/syslogd restart

    didn't get anything/

  4. #4
    wisenuts is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default arg

    well after dinking around for awhile i had to reinstall sysklogd via apt-get install sysklogd

    then I got to do an upgrade and its back up and running.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmmailboxdctl is not running !!!!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 04-28-2011, 05:50 AM
  2. Keeping a backup server synced with live server
    By Q-Mike in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 04-11-2008, 01:40 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. Installation Problem - Possibly LDAP
    By geroshea in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 04:47 AM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •