Results 1 to 2 of 2

Thread: Missing certifications

  1. #1
    vargadanis is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default Missing certifications

    Hey!

    I just had a new install. Everything seems to work but mail delivery. I get an error like this when clicking on MTA queue in the Admin Console:
    Message: system failure: server mail.domain.com zimbraRemoteManagementPrivateKeyPath (/opt/zimbra/.ssh/zimbra_identity) does not exist Error code: service.FAILURE Method: GetMailQueueInfoRequest Details:soap:Receiver
    what can I do about it?

    System specs: Ubuntu 8.04 32bit LTS, Linux-Vserver 2.2.0.7
    ZCS: none ^_^ (as of now)
    System: Debian Lenny 2.6.27-vserver-2.3.0.36

  2. #2
    vargadanis is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default

    In the meanwhile I found that i was to install sshd. So the error above doesn't show up any more but I get a different one instead:

    Message: system failure: exception during auth {RemoteManager: mail.domain.com->zimbra@mail.domain.com:22} Error code: service.FAILURE Method: GetMailQueueInfoRequest Details:soap:Receiver
    On the Mail Queue Monitoring page of the wiki it is stated that it should not ask for password, yet it does ask for one! I have zimbra and admin as the allowed users in the sshd_conf file. Did I miss sth?
    ZCS: none ^_^ (as of now)
    System: Debian Lenny 2.6.27-vserver-2.3.0.36

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 4.5.11 to 5.06 Migration Suggestion
    By newmember in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 09-02-2008, 06:59 PM
  2. Xen Debian Etch libgmp3...MISSING libxml2...MISSING
    By unclecameron in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-29-2008, 12:37 PM
  3. Missing blobs - from id to file location?
    By stateless in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-23-2007, 06:15 PM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  5. Missing Prerequisites on Debian
    By WD_40 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-2007, 09:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •