Results 1 to 1 of 1

Thread: [SOLVED] Login failed / webmail

  1. #1
    mtinoco is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Santos/SP/Brazil
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Login failed / webmail

    OK, Solved.

    My failure was to set up authentication with AD and the users did not complete the Zimbra / LDAP!





    Help!!

    Ref: Login failed / webmail

    Good afternoon,

    After installing the version zcs-5.0.9_GA_2533.DEBIAN4.0.20080815215219 in HP/ML110-G5 server using Debian 4.0r4a or Ubuntu Server 8.0.4.

    Does not as common user login!

    Only log into webmail with user ADMIN or member of the group administrator !

    Someone knows how to solve? Has anyone ever seen?
    Last edited by mtinoco; 08-28-2008 at 09:52 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  2. upgrading from 5.0.4 to 5.0.5 opensource
    By smoke in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2008, 10:38 AM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  5. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •