Results 1 to 6 of 6

Thread: Data is Stale? (Admin -> Server Status)

  1. #1
    spacegoose is offline Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Talking Data is Stale? (Admin -> Server Status)

    I have seen threads here saying to run scripts, done that, there is no hostname mysql.err file. I have installed, and re-installed (picked different methods for redirect, mixed, both, etc.) Is this temporary until there is data? How might I fix this otherwise? All checks are blue - logger is running, the table and row seem to be OK.

    Thanks,
    S G

  2. #2
    nufan is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default

    I am also getting data is stale, interested to hear any resolutions to this

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    nufan is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default

    So i guess this is unresolved ? Have been through the steps in those posts with no luck, this is on 5.06

    Upgrading to 5.08 in the next few weeks so will see if the bug persist

  5. #5
    nufan is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default

    i did these commands as per the thread:

    su - zimbra
    /opt/zimbra/libexec/zmlogprocess
    /opt/zimbra/libexec/zmgengraphs

    also looked through the bug reports, I had trouble with the below though:
    quick logger troubleshooting.
    Make sure database is being updated
    logmysql -Dzimbra_logger -e "select * from service_status"
    Make sure syslog is logging to /var/log/zimbra.log
    tail -f /var/log/zimbra.log
    Make sure data is making to /var/log/zimbra.log
    /opt/zimbra/libexec/zmstatuslog check zimbra.log for updates
    Make sure logger is running
    Make sure the the hostname is the same as zimbra_server_hostname

    I received a "logmysql command does not exist" error when attempting, are there commands before that that i need to enter ?

    thanks and sorry i didnt include enough in my post

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    It might help if you told us what you've tried instead of us trying to guess, I assume you've also check the bug reports mentioned in that thread?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmmailboxdctl is not running !!!!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 04-28-2011, 05:50 AM
  2. Server status data is not available
    By marcw in forum Installation
    Replies: 56
    Last Post: 05-02-2010, 04:09 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •