Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: Zimbra RHEL5 64bit x86

  1. #21
    matnor is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Kajang, Selangor, Malaysia
    Posts
    122
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by matnor View Post
    It is ok now after I installed the certificate into the browser in the admin PC.
    NOT really solve the problem..it's happening again today..even to login through the admin console is taking too long..

    The message that was displayed is "Work in Progress " & "Getting for Domain" before the message "Error Encountered"


    FYI.
    ++++++++++++++
    top - 13:49:36 up 2 days, 40 min, 3 users, load average: 0.41, 0.42, 0.29
    Tasks: 191 total, 1 running, 190 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
    Cpu(s): 1.5%us, 0.1%sy, 0.0%ni, 98.1%id, 0.3%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st
    Mem: 8042568k total, 3154320k used, 4888248k free, 211364k buffers
    Swap: 2031608k total, 0k used, 2031608k free, 726460k cached

    PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND
    18035 root 15 0 124m 15m 6936 S 6 0.2 14:17.37 Xorg
    544 root 10 -5 0 0 0 S 0 0.0 1:17.41 scsi_eh_3
    11375 root 15 0 12716 1124 800 R 0 0.0 0:00.01 top
    26148 zimbra 15 0 2207m 272m 4948 S 0 3.5 1:01.13 mysqld
    1 root 15 0 10328 696 588 S 0 0.0 0:01.36 init
    ++++++++++++
    Last edited by matnor; 09-09-2008 at 11:04 PM.

  2. #22
    mtorres is offline Trained Alumni
    Join Date
    May 2008
    Location
    Sierra Vista, Az
    Posts
    74
    Rep Power
    7

    Default

    I noticed on my server logging into the admin gui has always seemed to take a while as well. I've never got errors though. But I just learned some of the zmprov commands and do everything with commands, it is much faster that way.

  3. #23
    matnor is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Kajang, Selangor, Malaysia
    Posts
    122
    Rep Power
    8

    Default

    Thank you. It's noted.
    My access through admin console (to create user id) is sometime very slow, however there are time when it is ok.

  4. #24
    matnor is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Kajang, Selangor, Malaysia
    Posts
    122
    Rep Power
    8

    Default

    I'm running ZCS 5.0.11 (in production mode starting today 1st Dec 2008) on Centos 5.1 having 16GB RAM, 4x400GB SAS H/disk with RAID1. I've about 400 users, all using web browser.

    Thanks to Zimbra.

  5. #25
    matnor is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Kajang, Selangor, Malaysia
    Posts
    122
    Rep Power
    8

    Default

    So far, Zimbra has been working fine without any problem except the email receipt acknowledgement issue.

    My next immediate task is to test out DimDim in Zimbra using the DimDim Zimlet.

    I'm planning to migrate our students email system (about 8,000 users) from Openwebmail to Zimbra soon.

    Thanks again to Zimbra for such a great software!!

    Rgds;
    Matnor

  6. #26
    matnor is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Kajang, Selangor, Malaysia
    Posts
    122
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by matnor View Post
    I'm running ZCS 5.0.11 (in production mode starting today 1st Dec 2008) on Centos 5.1 having 16GB RAM, 4x400GB SAS H/disk with RAID1. I've about 400 users, all using web browser.

    Thanks to Zimbra.

    Everything is running fine so far..

  7. #27
    scalper is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default

    Hi matnor,

    Nice for you. 16GB mem if hefty enough for 400 users I believe. I'd setup 1000 users mailbox for a public university here using 4GB mem, around 200MB to 2GB mailboxes at random.

    To plan for future expansion, maybe you can opt for more disk spindles (eg: 8x146GB) to have more IOPS capability. If you need some sizing advices feel free to PM me!

    Thanks!

  8. #28
    matnor is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Kajang, Selangor, Malaysia
    Posts
    122
    Rep Power
    8

    Default Upgrade to 5.0.13

    I upgraded to 5.0.13 last Saturday and the upgrade was very smooth.. it's running fine now..I've 500 users running on web client.


    Rgds;
    Matnor

  9. #29
    scalper is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default

    congrats bang!



    Quote Originally Posted by matnor View Post
    I upgraded to 5.0.13 last Saturday and the upgrade was very smooth.. it's running fine now..I've 500 users running on web client.


    Rgds;
    Matnor

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-12-2012, 02:20 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  4. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •