Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] No admin login....?

  1. #1
    NoDoze is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Exclamation [SOLVED] No admin login....?

    http://192.168.1.248:7071/zimbraAdmin

    All I get is:

    P
    wierd, huh?

    Any ideas?

    I've stop restart zimbra.
    Cleaned out browser cache.
    I've even gone as far as reinstalling!

  2. #2
    mvalenzuela.cl is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Santiago - Chile
    Posts
    69
    Rep Power
    7

    Default

    Is this;


    https://192.168.1.248:7071/zimbraAdmin

  3. #3
    NoDoze is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Default

    Hmmm....I tried that like a dozen times and it didn't work before...oh well...

    Thanks.

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    HTTPS is what's different about the url

  5. #5
    NoDoze is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Default

    yes, silly....I tried a dozen times with both https and http... perhaps a dozen tries wasn't enough....? ...at least that's what I'm thinkin and goin with

  6. #6
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Maybe something you did in one of your other threads

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Failed Admin Login
    By apdicaprio in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 04-06-2008, 04:53 PM
  2. Can't Login to Admin Console - 5.0.1_GA_1902
    By FritzBrause in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 02-05-2008, 06:23 PM
  3. Admin login stuck on "Loading..."
    By danfluidmind in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 07-12-2007, 09:04 AM
  4. No admin login using Opera
    By eddie in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-09-2007, 10:07 PM
  5. Zimbra M3-270 Admin login problem
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2005, 06:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •