Results 1 to 2 of 2

Thread: Installation - ldap error

  1. #1
    srabelo is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Smile Installation - ldap error

    Hello people,
    I make 2 installations and have the same problem. Look:

    The system will be modified - continue? [No] Yes
    Operations logged to /tmp/zmsetup.log.18739
    Setting local config values...Done
    Creating SSL certificate...Done
    Initializing ldap...FAILED (512)

    ERROR

    Configuration failed

    How I fix this ? The pre packages for installation have install.

    Thank´s

    Sérgio Maia Rabelo

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 03:44 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 05-24-2006, 10:01 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •