Results 1 to 8 of 8

Thread: Another Local Mail Delivery Issue

  1. #1
    bhickey's Avatar
    bhickey is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default Another Local Mail Delivery Issue

    I have a new Zimbra installation running on Suse 10.

    Currently, Iím trying to get local mail delivery working. Iíve set my hostname to zimbra.mysite.com.

    I can send e-mails, but they never get delivered to the local users.

    After searching the archives I found that disabling DNS lookup should resolve my problem.

    I have done that and reloaded Postfix.

    However, I still can't send local mail.

    What else am I missing?

    Thanks,

    Barry

  2. #2
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default

    What error are you seeing in the postfix logs?

    Is the mail bouncing?

    Can you send mail out?

  3. #3
    bhickey's Avatar
    bhickey is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    There's no bounce...

    When I look at /var/log/mail.info I have the following entry

    Feb 23 10:46:07 zimbra postfix/smtp[19994]: 5A6761F993: to=, relay=none, delay=-873, status=deferred (connect to 127.0.0. 1[127.0.0.1]: Connection refused)

  4. #4
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default

    Something's not running, possibly amavisd.

    There's no firewall on this box, right?

    zmcontrol status returns what?

  5. #5
    bhickey's Avatar
    bhickey is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    No...firewall is not enabled...

    zmcontrol status results:

    Host zimbra.highlandsdiversified.com
    antispam Stopped
    antivirus Stopped
    ldap Running
    logger Stopped
    mailbox Running
    mta Running
    snmp Stopped
    spell Running

  6. #6
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default

    perl problems, maybe.

    You'll get some errors from:
    zmamavisdctl start
    cat /tmp/swatch.out

    You'll find fixes in these forums, should be findable by searching on the errors you see.

  7. #7
    bhickey's Avatar
    bhickey is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    Here what's being output to swatch.out

    Can't load '/opt/zimbra/zimbramon/lib/i586-linux-thread-multi/auto/Time/HiRes/HiRes.so' for module Time::HiRes: /opt/zimbra/zimbramon/lib/i586-linux-thread-multi/auto/Time/HiRes/HiRes.so: cannot open shared object file: No such file or directory at /usr/lib/perl5/5.8.7/x86_64-linux-thread-multi/DynaLoader.pm line 230.
    at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Swatch/Actions.pm line 29
    Compilation failed in require at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Swatch/Actions.pm line 29.
    BEGIN failed--compilation aborted at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Swatch/Actions.pm line 29.
    Compilation failed in require at /tmp/.swatch_script.7416 line 29.
    BEGIN failed--compilation aborted at /tmp/.swatch_script.7416 line 29.

    If it's a Perl problem, would simply re-installing the OS resolve it? I've already uninstalled and re-installed Zimbra, but that didn't have any impact on it.

  8. #8
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default

    64 bit OS won't work.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •