Results 1 to 5 of 5

Thread: Debian Etch already exist ldap server

  1. #1
    E0x
    E0x is offline New Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default Debian Etch already exist ldap server

    hello i and trying install zimbra zcs-5.0.6_GA_2313.DEBIAN4.0.20080522112011
    in a debian etch box, i have already config and working ldap server what i want to use with zimbra , i see that zimbra have something called zimbra ldap in the beginning i think that it was a ldap support but later i confirm that is a own zimbra ldap server so my question is that if i can use my already setup and working ldap server with the zimbra ( and setup it in the install process of zimbra ) so i can create and managed my user in my own ldap server without the zimbra-ldap server .

    pd: the ldap server is running in the same box that i want install zimbra.


    thanks

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,483
    Rep Power
    56

    Default

    Welcome to the forums.

    No, you can't use your existing LDAP on the same box as Zimbra. You are required to install the Zimbra supplied LDAP server.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    E0x
    E0x is offline New Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    i can almost do some kind of restore of that already done in my actual ldap server to the new zimbra-ldap server ( i have a samba domain , etc ) and howto ( some point of manual or howto will great )

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,483
    Rep Power
    56

    Default

    Last edited by phoenix; 05-26-2008 at 11:23 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    E0x
    E0x is offline New Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    thanks very much

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 12:16 PM
  3. Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2006, 06:19 PM
  4. Installing Zimbra using OSX LDAP
    By camiriddle in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2006, 06:17 PM
  5. Insallation failed (Debian server)
    By popui007 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2005, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •