Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Port 25 problem

  1. #1
    AutootuA's Avatar
    AutootuA is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Port 25 problem

    Is their anyway that Zimbra would not accept a smtp connection from a certain ip address? mail.berrienhospital.com is my server.


    I trying to test using telnet on port 25 and it keeps refusing it from Site #3. I can telnet on port 25 to any other smtp servers from Site #3, just not my Zimbra server.

    Site #1 set up under the MTA Trusted Networks and it connects fine.
    Site #2 is NOT set up under the MTA Trusted Networks and it also works fine.
    Site #3 also is NOT under the MTA Trusted Networks and it will not work.

    I'm not restricting access to that port with my router. It's open for all the world to see. What gives?
    Last edited by AutootuA; 04-30-2008 at 11:25 AM.
    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    What if you do a traceroute from that server ? Sounds more like a connectivity issue to me. Postfix will not just drop the connection.

  3. #3
    AutootuA's Avatar
    AutootuA is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    7

    Default

    It's a firewall issue. I'm having a weird problem with the firewall/router allowing some connections in and blocking others.

    Thanks.

    I guess this post can be totally removed...
    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  2. Installation Problem - Possibly LDAP
    By geroshea in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 04:47 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  4. Zimbra Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2006, 09:33 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •