Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: problem with DNS during installation...please help

  1. #11
    rrsd is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by bobby
    so zimbra.foo.example is the hostname? is there an mx record for zimbra.foo.example, i.e. are you planning to host mail for that domain? you don't have to have a mail domain for the hostname if you don't want. otherwise i can't see any problems
    The issue gets more sticky the deeper one digs. I'm already hosting mail for that domain using an aged postfix machine. There is an MX entry for mail.foo.example, and when the zimbra server is up and stable and I have mailboxes moved over to it, I'll give it the IP address assigned to mail.foo.example and take the old machine offline. But there is no MX entry for zimbra.foo.example.

  2. #12
    bobby is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    that sounds like a plan. the only problem i can see is that i don't think changing the hostname of the zimbra machine is trivial. if you really want the zimbra machine to be known as mail (like for matching up reverse dns) you should give it that name to begin with.

  3. #13
    rrsd is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    Argh. Reverting to snapshot. God, I love vmware sometimes!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. INSTALLATION PROBLEM ON Centos 4.3 x_86-64Bit.
    By jawad@cogilent.com in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2007, 08:09 AM
  2. Problem with Ubuntu installation
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-13-2007, 10:25 AM
  3. Zimbra Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2006, 09:33 PM
  4. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM
  5. Installation problem
    By charlie in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2005, 08:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •