Results 1 to 8 of 8

Thread: Problem installing Zimbra in Red Hat Enterprise ASv4

  1. #1
    sharon is offline New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default Problem installing Zimbra in Red Hat Enterprise ASv4

    hello,


    is there any one with good heart can help me with zimbra? im using red hat linux enterprises ASv4, I've already successfully installed zimbra for linux, but when i tried to open the newly installed software(zimbra) its not working or it didn't open at all. is there any program or script missing?

    hope someone can answer my question

    thanks!!!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Are you talking about the Zimbra Collaboration Suite or the Zimbra Desktop? If it's the Zimbra Desktop, are you on a 64bit system? If it's 64 bit then the Desktop won't install on that, there is an RFE for it if you'd care to vote. If that's not what you've got then what error messages do you get?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    sharon is offline New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    Zimbra Collaboration Suite, my OS is 32 bit as well as my hardware...

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Have you disabled SElinux and the firewall? Do you have valid DNS A & MX records plus a valid /etc/hosts file? What errors do you see when you try to install?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    sharon is offline New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    Sir, actually theres no errors. Its just that, after I install the software and launch the program (zimbra) nothing happens, it didn't open at all. Sir, sorry for this im just new in linux as well as linux, i hpoe you understand.... thanks

  6. #6
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    How are you launching the application ? Please provide us with as much detail as possible. Thx.

  7. #7
    sharon is offline New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    i double click the icon and no response...

  8. #8
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Okay, it sounds like you are actually trying Zimbra Desktop. Have a read of this troubleshooting document.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  3. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  5. svn version still won't start
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 06:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •