Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: [SOLVED] Remote Manager, Port 22 issue

  1. #11
    mlissner is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default

    Yeah, I had this problem after updating for the SSH bug. I didn't notice the problem until several days later though...fixed now.

  2. #12
    ttortosa is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Spain
    Posts
    55
    Rep Power
    7

    Default

    -Shouldn't prompt you for a password at this point...then check the admin console mail queues area/servers/certificates
    .

    And what I must to do if prompt password? Is the same password that I provided when installed?

    I can retrieve message queues. Thanks

  3. #13
    OneLoveAmaru is offline Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default

    Logging out and back in fixed me up. If it's still asking for a password, did you try restarting all of the zimbra services?

  4. #14
    ttortosa is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Spain
    Posts
    55
    Rep Power
    7

    Default

    Must I log out Zimbra user and back in, or log out also root user and then log in again? I tried restarting all services, but it still asks for a password.

    Thanks

  5. #15
    OneLoveAmaru is offline Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default

    I went by the guys instructions on the first page, logged out as user zimbra, then did an su zimbra and was logged back in as zimbra. If it doesn't work, try the instructions again.

  6. #16
    ttortosa is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Spain
    Posts
    55
    Rep Power
    7

    Default

    Doesn't work... I hope that a Zimbra Member / Employee may help me

  7. #17
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Does anything need to be added to AllowUsers in ssh config or /etc/hosts.allow?
    Is there 2 !! symbols next to the zimbra user in /etc/shadow or /etc/passwd?

    ie: I can assume you've checked everything in this doc correct? Mail Queue Monitoring - Zimbra :: Wiki

    Is this 5.0.4 from your profile? What's the operating system platform? (Helps us if paste current a zmcontrol -v string there.)

    What do you mean by this wording:
    Quote Originally Posted by ttortosa View Post
    I can retrieve message queues. Thanks
    Are you saying the admin console is already fine (no longer remote manager error in queue/server/certificates) but still getting the prompt on verifying? Or did you mean you're reverting to command line queue management like mailq/postqueue/postsuper?)

  8. #18
    ttortosa is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Spain
    Posts
    55
    Rep Power
    7

    Default

    Hello Mike,

    Thanks for the answer.

    I'm using 5.0.6 version, excuse me. And it's installed in debian 4.0.

    Release 5.0.6_GA_2313.DEBIAN4.0 DEBIAN4.0 FOSS edition

    Zimbra is an allowed user in ssh config and my host is also allowed. There aren't !! symbols next to the zimbra user in these files.

    I've also this :22 error when I clic name server in servers tab on the left menu, and also in certificates.

    I've followed all steps in the documentation from wiki, but always prompt for a password for zimbra@myhost when I execute ssh -i... I restarted services, regenerate ssh keys serveral times, etc.

    When I said "I can retrieve message queues. Thanks" I mean that when i click "Message queues" the system shows the :22 error and I can see info in the list, only error.

  9. #19
    ttortosa is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Spain
    Posts
    55
    Rep Power
    7

    Default

    I'm still having this problem. Somebody can help me? Thanks

    In the step of instructions, it still asking for a password.

  10. #20
    sefs is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default

    Hey there I have this issue..but I cannot get pass the comand

    Code:
    su - zimbra
    It prompts for a passowrd which I do not know...so the result is Authentication failure. What is the password for su-zimbra.

    My ssh server is set up for key authentication only ... will this be a problem?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  2. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  3. tomcat not running / postfix/postqueue errors
    By seravitae in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-10-2007, 08:18 PM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •