Results 1 to 9 of 9

Thread: Attachments

  1. #1
    Angelantonio is offline New Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default Attachments

    My association has installed Zimbra Web Client
    I don't succeed in opening or to download the attachments.

    How do I have to shape the brovser IE7?

    Help Me! Please

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Hello, and welcome to the Zimbra Forums.

    Sorry you're having difficulty. Can you please describe your problem a little more in detail?


    Thanks

  3. #3
    Angelantonio is offline New Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    The problem is the following:
    I normally access the mail by web; I receive and I read the messages.
    I don't succeed in visualizing to unload its attachments; when I try to open or to unload the attachments I get the error of the browser “page not found”
    I think about having problems with the configuration of the browser, that is IE7

    Help me :-(

  4. #4
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    8

    Default

    Are you running any kind of proxy?

  5. #5
    Angelantonio is offline New Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Bill Brock View Post
    Are you running any kind of proxy?
    I am not using any type of proxy!

  6. #6
    Jeffo is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    I have this exact same problem. Did anybody discover a fix?

  7. #7
    Jeffo is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    I have determined the problem lies between Zimbra and my firewall's WebProxy filter.

    I've also found that if I forward an email with an attachment to myself that prior I could not open about 90% of the forwared attachments become readable.

    Does this make sense to anybody? I am quite frustrated over this as you can imagine viewing attachments is crucial to my business.

    Additional Information:
    This was not a problem using ZCS 4.5.3 the problem only occurred after upgrade to ZCS 5.0.5
    Last edited by Jeffo; 05-12-2008 at 08:25 PM. Reason: Additional information

  8. #8
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    8

    Default

    Can you try turning off the caching feature of your Web Proxy and see iff this helps the problem? I had to do this to prevent some very specific issues with IE.

  9. #9
    Jeffo is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks Bill for your reply! I'll give this a try.
    Last edited by Jeffo; 05-13-2008 at 03:16 AM. Reason: Typo

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to download attachments?
    By dmadole in forum Users
    Replies: 12
    Last Post: 06-17-2011, 01:26 AM
  2. Attachments Getting Munged
    By taliskar in forum Administrators
    Replies: 36
    Last Post: 09-02-2010, 09:05 AM
  3. Bulk Saving of Attachments?
    By deckard in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2007, 09:00 AM
  4. Large number of attachments
    By matthijsberg in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 04-11-2007, 03:41 PM
  5. Drag email to calendar and attachments
    By Richard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2006, 12:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •