Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Installation on IBM Power PC

  1. #1
    aerojasc is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Caracas, Venezuela
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default Zimbra Installation on IBM Power PC

    Hi Team,

    I'm trying to install Zimbra 5.0.2 on a IBM Power PC but the install.sh script fails at certain point. I tried to install it using the rpm's files and they appear to be fine, but Zimbra doesn't work at all. I would like to know if there's a way to complete this installation.

    Thanks for you help
    Andres Rojas
    Support Manager
    Logica Sistemas, C.A.
    www.logica.com.ve

  2. #2
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    11

    Default

    What OS? What hardware? What version of Zimbra?

    There are currently no PPC builds of Zimbra, you would need to build it from source.

  3. #3
    aerojasc is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Caracas, Venezuela
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    OS: Red Hat AS 4.0, Zimbra: zcs-5.0.2_GA_1975.RHEL4.20080130212006, Hardware Details: RAM 2 GB, 4 HDD SCSI 72 GB, Power PC Processor. I would like to know if there's an installation guide from source, because all the documentation i've been downloading it only includes de binary way to install Zimbra.

    Thanks in advance.
    Andres Rojas
    Support Manager
    Logica Sistemas, C.A.
    www.logica.com.ve

  4. #4
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    11

    Default

    The binary installer you have downloaded is for i386 only.

    You can try installing from source, try following the wiki links from here:
    [Source]Perforce Cache is Ready!

    It's not fun/easy/quick/for the faint of heart!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  2. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •