Results 1 to 2 of 2

Thread: Suddenly, no incoming mail

  1. #1
    dataforcecrm is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    63
    Rep Power
    8

    Default Suddenly, no incoming mail

    Hi, I am set up, have been for months, but suddenly I can not get incoming mail.

    My zmcontrol status is all up, the server view in admin is all up. BUT, the mailqueues are all dead, all empty show no activity.

    Mail goes out fine.

    I did do one adjustment, I tried to turn up the spam checking due to hugh amts of spam, I have turned this back to 50/50 and restarted the servers to no avail.

    Any suggestions please?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    What does a zmcontrol status show and what errors are in the logs?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  4. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •