Results 1 to 4 of 4

Thread: zimbra not working

  1. #1
    winlinfix is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default zimbra not working

    HI,


    I have installed zimbra on ubuntu.
    but it wont work.
    i am able to login at admin panel you can not see server-status
    you will get following line
    logger service must be installed
    when i restart zimbra i can see this in logs
    24268:info: Starting logger

    2)when i login to the server
    su - zimbra
    zmloggerctl status
    no output here too

    3)when i try to send mail using zimbra

    i am getting following error in zimbra logs
    Jan 29 21:02:49 24 postfix/trivial-rewrite[31920]: warning: do not list domain domainname.com in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    Jan 29 21:02:49 24 postfix/qmgr[22488]: C8F051A45852: removed
    Jan 29 21:02:50 24 postfix/lmtp[31977]: EC8151A45859: to=, relay=domainname.com[192.128.1.1], delay=1, status=sent (250 2.1.5 OK)
    Jan 29 21:02:50 24 postfix/qmgr[22488]: EC8151A45859: removed


    4)i can see following msg in bounce mail

    : Host or domain name not found. Name service error for
    name=domainname.com type=A: Host not found

  2. #2
    Dirk's Avatar
    Dirk is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    10

    Default

    Can you check that you have your fully qualified domain name listed in the /etc/hosts file

    example
    127.0.0.1 localhost
    192.168.0.1 mail.domain.ltd

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,480
    Rep Power
    56

  4. #4
    winlinfix is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default thanx

    HI,


    thank you for your help. i did reinstall os and i did exct as per following url and zimbra is working fine.

    http://www.howtoforge.com/installing...te_on_ubuntu_p

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  2. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •