Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Can't add buddies to local Zimbra IM

  1. #1
    stun is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    kc, mo us
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Can't add buddies to local Zimbra IM

    I just upgraded to 5.0.1 and I'm testing the IM. I've enabled IM via the admin console and in my user preferences but I can not add a local zimbra user to my buddy list. I don't see anything in the logs that looks like IM activity good or bad.

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Welcome to the forums,
    IM is still beta & some parts have been disabled on install - try running:
    su - zimbra
    zmprov mcf zimbraXMPPEnabled TRUE
    zmprov mc default zimbraFeatureIMEnabled TRUE
    zmprov mc default zimbraFeatureInstantNotify TRUE
    zmmailboxdctl restart
    (& on another COS's besides 'default' as needed)

  3. #3
    stun is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    kc, mo us
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Smile

    Boom. It works! Thanks for the help.

    Zimbra is the best!

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Glad you enjoy Zimbra!
    Just to orient you a bit:
    http://www.zimbra.com/forums/announcements/12153-dont-forget-update-your-profile.html so we know what set of commands to give you later.
    Bugs & RFE's (requests for enhancements) can be filed in Bugzilla & tracked via PMweb.
    A good doc on this process is: Open Source Product Management: How do features get into Zimbra?
    Last but definitely not least - the Wiki has all sorts of collective knowledge in it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  2. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  3. zimbra-core missing
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 11:59 AM
  4. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •