Results 1 to 5 of 5

Thread: When Share Made No Buttons on E-mail

  1. #1
    phether is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default When Share Made No Buttons on E-mail

    EnEnvironment:
    UBUNTU 6
    Zimbra Release 5.0.0_GA_1869.UBUNTU6 UBUNTU6 FOSS edition upgraded from version 4.5.5GA


    When I create a share of an Address Book or Calendar, the share shows up under edit properties, an e-mail is sent to the user that the share was created for, but no buttons show up on the e-mail for the user to accept/add the shared Address Book or Calendar.

    Any ideas where to start looking?

    Thanks

  2. #2
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    11

  3. #3
    phether is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default

    Sounds exactly the same as what I am getting. It happens with all accounts. The Bug is marked Unconfirmed. Does my occurrence of the same issue confirm it?

    Quote Originally Posted by dkarp View Post

  4. #4
    drdre is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    7

    Default

    i will believe so phether .. i need this fix before i migrate my email.. Which i was hoping to do today..

  5. #5
    phether is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default

    Since this issue seems like it might take some time. I was wondering if there was a way to force the shared Address Book into the user account after it was shared.

    I have one Address book that needs to be shared with all user accounts. This is the one thing that is holding me from converting more users over to this system.

    Paul

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •