Results 1 to 3 of 3

Thread: Some problem when installing on FC7

  1. #1
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default Some problem when installing on FC7

    Hello,

    I am newbie of Zimbra, please see the following error when installing Zimbra
    on FC7,

    Initializing ldap...sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
    sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
    sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
    sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
    sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
    sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
    sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
    IO::Socket::INET: connect: Connection refused at /opt/zimbra/libexec/zmldapinit line 158.
    FAILED (111)


    ERROR



    Configuration failed


    The Linux server already installed sudo

    rpm -qa | grep sudo
    sudo-1.6.8p12-14.fc7



    Thx !

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    The error doesn't say that sudo isn't installed, this is the problem:

    Code:
    /etc/sudoers has
    --
    Defaults requiretty
    --
    
    comment out this requirement
    
    #Default requiretty
    and run the installer again.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    Done

    Thx

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem installing on Scientific Linux 5
    By bsdrocker in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2007, 11:21 PM
  2. Problem installing Desktop on Ubuntu
    By azeem in forum Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-29-2007, 06:04 AM
  3. Problem in installing zimbra in suse 10.1
    By aneel in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-2007, 03:33 AM
  4. Problem installing Zimbra in Ubuntu
    By alexmc in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2007, 09:38 AM
  5. Problem after installing ZCS on RHEL ES 4
    By irhernan in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2006, 06:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •