Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't create or reply to messages using HTML editing in 5.0

  1. #1
    digitaldan is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    25
    Rep Power
    9

    Default Can't create or reply to messages using HTML editing in 5.0

    Here's a weird one, on two different installs I ofton can not get a cursor in the body area of new messages or replied-to messages. Also when replying the original message is not included even though that option is turned on.

    On occasion I can see the replied to message for just a second as the rich html editor is loading and then it disappears. Also on new and replied-to messages, if I change the font options the cursor will show up and I'am able to type again so I think the editor may be the culprit.

    Turning off sending html messages fixes the problem. This sounds a little like this issue

    This is happening on firefox on linux and windows, clearing the cache has not helped either.

    Any ideas?

    Thanks
    D-

  2. #2
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default

    Are you running a really old version of Firefox?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    digitaldan is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    25
    Rep Power
    9

    Default

    nope, 2.0.8 and 2.0.0.11 on my linux machines, I would have to check the windows laptop, but its the latest version with updates.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 07:34 AM
  2. [SOLVED] Forwarding HTML messages
    By Russianspi in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 12-26-2007, 01:50 PM
  3. ZCS 5.0 FOSS is Released!!!
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2007, 12:21 PM
  4. Spam assassain not traiing properly!
    By Mike T in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2006, 01:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •