Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: [SOLVED] Admin UI unreadable after upgrade

  1. #1
    sel5150 is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Washington State
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Admin UI unreadable after upgrade

    After upgrading from 5.0rc2 to 5.0GA admin UI is unreadable. Web client is okay. All services are running fine and install went without hitch. The admin UI displays the text randomly on the page, no theme loaded etc. Any ideas??

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can you post a screen shot?

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Out of curiosity, because you mentioned it seems to be no theme, did you move the sand skin somewhere/is it installed?
    Code:
    su - zimbra
    zmprov gcf zimbraInstalledSkin

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Good point. Make sure that beach is installed as well.

  5. #5
    sel5150 is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Washington State
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default

    I cant post a screenshot at the moment. But i was looking around in the Jetty folder under /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbraAdmin/skins

    I dont see the "sand" theme in that folder. Isnt that the default skin???
    I have it in the zimbra/skins folder. Im not sure if this is my problem but i have never changed the webadmin UI skin from sand to anything else. Just a thought.

  6. #6
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    In 5.0 Beach is the default skin.

  7. #7
    sel5150 is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Washington State
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default

    I do see "Beach" in the zimbraAdmin/skins folder. Is there a way to set the default skin manualy via the command line?

  8. #8
    sel5150 is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Washington State
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default

    zmprov gcf zimbraInstalledSkin returns the following.

    Code:
    zmprov gcf zimbraInstalledSkin
    zimbraInstalledSkin: lemongrass
    zimbraInstalledSkin: waves
    zimbraInstalledSkin: lavender
    zimbraInstalledSkin: beach
    zimbraInstalledSkin: sand
    zimbraInstalledSkin: bones
    zimbraInstalledSkin: hotrod
    zimbraInstalledSkin: steel
    zimbraInstalledSkin: bare
    zimbraInstalledSkin: sky

  9. #9
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

  10. #10
    sel5150 is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Washington State
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default

    That works! Is there a way to set that as default skin?

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 03:20 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 03-02-2007, 05:09 AM
  3. Admin windows shows GA version after 3.1 NE upgrade
    By sbjordal in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-03-2006, 09:29 AM
  4. M1 -> M2 Upgrade Scripts
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 57
    Last Post: 12-15-2005, 10:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •