Results 1 to 4 of 4

Thread: stuck in integration windows/zimbra

  1. #1
    glenndm is offline Loyal Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Default stuck in integration windows/zimbra

    Hello all,

    I'm (in the process) of installing a new clean zimbra server on debian etch.
    I follow the instructions as per 'UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and
    Zimbra Admin UI'.
    (zimbra:zcs-5.0.0_GA_1869.DEBIAN4.0.20071218200820)

    I've succesfully completed such a setup already once before with the earlier zcs 4.5 and debian 3.1

    now, however, I'm stuck at the deployment of the posixAccount/samba zimlets
    the zimlets (v5.0) themselves install fine.
    Upon admin logon, the following warning is shown twice before going to the admin page:
    'Warning! Failed to create ou=groups,dc=mycompany,dc=com for Samba groups!'

    I'm pretty sure the config files are set correctly.
    The logfiles in /var/log don't show any errors
    zimbra processes are all running.

    Which logfile can I check to get a clue?
    regards
    glenn

  2. #2
    Greg is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tucson - San Francisco - Moscow
    Posts
    127
    Rep Power
    9

    Default

    Is this the actual error message

    'Warning! Failed to create ou=groups,dc=mycompany,dc=com for Samba groups!'


    or was there your real domain name instead of "mycompany" in the message?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!
    P.S.: don't forget to vote on this bug
    add Samba LDAP entries to Exchange Migration Tool

  3. #3
    glenndm is offline Loyal Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Default

    Hi Greg,

    The real domain name was in the message.
    mycompany is a placeholder, weak attempt at privacy.

    should have mentioned that, sorry
    glenn

  4. #4
    qube001 is offline Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    zmprov mcf +zimbraAccountExtraObjectClass posixAccount
    zmprov mcf +zimbraAccountExtraObjectClass sambaSamAccount
    went fine
    searched in logs didn't show such errors

    which log might help?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Regarding the Integration of Zimbra & Php
    By kunal123 in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2008, 06:41 AM
  2. Tight samba integration with zimbra
    By daniellawson in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 06-14-2007, 04:06 PM
  3. I am lost (products, integration with CRM etc)
    By Tmanagement in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2007, 09:32 AM
  4. Zimbra/Sugar Integration
    By russgalleywood in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2006, 04:32 AM
  5. Client gets stuck downloading images...
    By spector@zeitgeist.com in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 09-28-2006, 07:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •