Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Multi Server - DNS - Imapproxy

  1. #1
    innercy is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Shanghai
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Unhappy [SOLVED] Multi Server - DNS - Imapproxy

    Hi all.

    Few month ago, we installed one Zimbra server at our office without any problem. all rocks!

    today, we want to migrate our whole group to Zimbra.
    Actually we done the installation

    the configuration is this one :

    2 domains

    SERVER A : MTA, MAILBOX, IMAPPROXY, LDAP, ANTIVIRUS, ANTISPAM, LOGGER, SNMP

    SERVER B : MAILBOX, LOGGER, SNMP
    SERVER C : MAILBOX, LOGGER, SNMP


    Actually, there is no problem to access to Server A.

    the problem is to access mail stored on server B or server C.

    i tried to enable the IMAPPROXY on server B or C without any success.

    on zmcontrol status on server A, by exemple, i got :

    antispam Running
    antivirus Running
    imapproxy Stopped
    imap4 is not running
    imap4s is not running
    pop3 is not running
    pop3s is not running
    logger Running
    mailbox Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running


    We are running the zcs-4.5.10_GA_1575 on our Debian server.

    no problem for installation.

    our LDAP is ready.


    SERVER A is LDAP master
    SERVER B and C LDAP slave.

    server A is mail.XXXXXXX.net
    server B is m01.XXXXXXX.net
    server C is m02.XXXXXXX.net


    all server are not onsite.. each agence have one server (B and C) the Master A is at our main office.

    we have a MX record and a A record for each server.


    even an zmperditionctl start have no result

    i really dont know , i'm not a geek, it's why i'm looking to the forum and receive some help from you ...



    thanks so much


    sorry for my english










    SOLVED








    Configuring Perdition - Zimbra :: Wiki
    Last edited by innercy; 12-29-2007 at 10:22 PM. Reason: SOLVED

  2. #2
    innercy is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Shanghai
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default Solved


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. DNS in a nutshell part two (For dummies)
    By daimer77 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-18-2006, 06:28 PM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •