Results 1 to 4 of 4

Thread: Apache and Zimbra

  1. #1
    Andycas is offline New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default Apache and Zimbra

    I want to run both of those in same machine.
    Ive tried following the wiki guide but when i did the "zmprov ms mail.andycas.pri.ee zimbraMailPort 81" it failed with:
    "ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke Connection refused, server: localhost) (cause: java.net.ConnectException Connection refused)"

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    try
    zmprov -l (everything else)

  3. #3
    Andycas is offline New Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks, it worked
    Edit: I'm almost done, but theres just one thing. When I'm trying to launch apache2 server it gives me:
    Code:
    /usr/sbin/apache2: /opt/zimbra/cyrus-sasl/lib/libsasl2.so.2: no version information available (required by /usr/lib/libldap_r.so.2)
    Ive tried to do as said in here, but i dont have any zimbra entries in there.
    Last edited by Andycas; 12-21-2007 at 02:48 PM.

  4. #4
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    11

    Default

    if you're using rhel or derivative, instead of commenting out entries in /etc/ld.so.conf, you have to comment out entries in one of the /etc/ld.so.conf.d files (the directory is referenced in /etc/ld.so.conf).

    The reason you're zimbra/port 81/etc/etc is broken is because of your dns. read up on split-horizon dns - you are currently using external ip addresses in dns instead of the internal addresses that should be there (and are present in your /etc/hosts).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Spam Being Sent Thru Server - Help Needed!
    By msf004 in forum Administrators
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 11:11 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 02-24-2008, 12:16 AM
  4. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •