Results 1 to 6 of 6

Thread: Web UI File attach Fails

  1. #1
    peterro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Default Web UI File attach Fails

    I am running zcs-4.5.4_GA_763.FC5. When composing a new message in IE or FF when I click on Add Attachment I get to browse to the file, be it .txt or .rar or .zip, and select the file. When I send the tool bar that contains the send and cancel save draft buttons greys out and is not selectable. The browser does not crash, but does not show activity. I do not see any errors in my mailbox.log or messages.log files.

    Any help would be greatly appreciated!!!!!

  2. #2
    peterro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Default

    I am using FF 2.0.0.11 and IE 7.0 with the same results on multiple machines.

  3. #3
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    What's in your /opt/zimbra/log/mailbox.log

    Also, you really should upgrade. There are many issues that are fixed.

  4. #4
    peterro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Default

    The log file does not show anything. How easy is the upgrade? I am running the open version. I have about 40 users, is the upgrade super easy? Can you point me in the direction of the upgrade files.

    Thanks.

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Well, there's always a possibility of problems. We released 5.0 GA if you want to upgrade to that. The docs are in the download.

  6. #6
    peterro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Default

    Is there a way to revert back to my current release? Or if I upgrade and it blows up am I pretty much sol?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. centos 5 zimbra 4.5.6 no statistics
    By rutman286 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2007, 09:30 AM
  2. Opensource backup Question.
    By nfear24 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2007, 11:47 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2007, 03:20 AM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •