Results 1 to 7 of 7

Thread: zimbra crash 5.R2

  1. #1
    tita is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    15
    Rep Power
    7

    Default can't login or send mail ..zimbra 5.R2

    network services erro occur after i login to zimbra via IE and then let it on for about 16 our..

    any help thanks is advance.

    tita
    Last edited by tita; 12-14-2007 at 04:55 AM.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    What, exactly, do you mean by a 'crash'? Are you saying that Zimbra services are failing? If that's the case what error messages are in the logs? The fact you have IE open for 16hrs would not cause Zimbra to crash.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    tita is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    15
    Rep Power
    7

    Default network services error

    a user has got 30 gb mailbox. i just want to test it. if i login on zimbra (IE) and let it on for a long what would happen. after that i can't login, it hanged. i try to login with another user with much small mailbox and then login is ok. but i can't send mail. it said network services error occur.

    thanks for reply,

    tita

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    What errors are in the Zimbra logs? What does a 'zmcontrol status' show? What operating system is Zimbra installed on and how much RAM does the server have?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    tita is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    15
    Rep Power
    7

    Default fc 7

    i am using fedora core 7 with 5.0.0 R2 opensource edition. my server has 1 gb RAM with P4 processor.

    every services is running

    sorry i can't that log. i remember it about libexec failed.

    thanks

    tita
    Last edited by tita; 12-14-2007 at 05:38 AM.

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    That amount of RAM is below the minimum recommended (is this, by any chance, a VM?) and without the exact error message it's difficult to give any pointers to the problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    tita is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    15
    Rep Power
    7

    Default

    thanks you every. ik reinstalled it and it works again. by the way zimbra is every great . specailly network edition.

    thanks again.

    tita

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Spam Being Sent Thru Server - Help Needed!
    By msf004 in forum Administrators
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 11:11 PM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  4. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •