Results 1 to 2 of 2

Thread: 5.0_RC2 html reply problem?

  1. #1
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    11

    Default 5.0_RC2 html reply problem?

    Seems in AJAX version of webclient, when you reply to an html message it cuts everything off other than brief headers. Basic webclient works fine. Before I raise bug report, is there something I'm doing wrong or setting I can change? Seems to be a basic bug I wouldn't expect at this stage of rc process.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by dijichi2 View Post
    Seems in AJAX version of webclient, when you reply to an html message it cuts everything off other than brief headers. Basic webclient works fine. Before I raise bug report, is there something I'm doing wrong or setting I can change? Seems to be a basic bug I wouldn't expect at this stage of rc process.
    It opens the full text of the HTML message when I try a 'reply', I assume you've done the usual browser clear? I'm using FF 2.0.0.9 for this test.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with auto reply and forwarding
    By TomasMarin in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 03-02-2014, 12:49 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 07-31-2007, 11:17 PM
  3. Weird problem with reply
    By dbo in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2006, 09:37 AM
  4. Problem with reading the html email templates
    By Anuradha in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 08-31-2006, 10:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •