Results 1 to 5 of 5

Thread: install.sh is not found

  1. #1
    sailu_mvn is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Post install.sh is not found

    I am trying install Zimbra for the first time.
    I got the zcs-3.0.0_M2_740-src.tgz from the official site.
    I have got a guide and it does tell i will get a install.sh file when i unpack the source
    But nothing as such has happened. I just got ZimbraLicenses,ZimbraBuild,ZimbraCharset,ZimbraSer ver,ZimbraWebClient,
    ZimbraNative,ZimbraCharset,Ajax,Third party.
    I did not get install.sh.
    Anyone please guide me through details.
    Thanks in Advance

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    I don't build from source but I don't think it includes an install.sh - you have to get the other components from their respective sites. Have a look at this thread

    Can't you use the binaries or are you on an unsupported version of linux? You could also search the forums to see if anyone's installed it on your version.
    Last edited by phoenix; 12-23-2005 at 01:28 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    sailu_mvn is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    the link is broken

  4. #4
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by sailu_mvn
    the link is broken
    Works for me. What do you get?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    That's funny, it didn't work for me this morning so I've recreated it and it should work now. Sorry, for that.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 08-02-2007, 04:55 PM
  2. Need version 4.0.1
    By jmeek in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 07-25-2007, 12:06 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2007, 03:20 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 11-29-2006, 10:36 AM
  5. Fedora Core 4 - libstdc++.so.5
    By reza225 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2006, 10:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •