Results 1 to 3 of 3

Thread: Spam default users deleted

  1. #1
    gbajczman is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default Spam default users deleted

    Hi all!

    I didn't have enough place for my company accounts so I deleted the 2 spam training accounts, then I thought that this was not a good idea so I want to create them again. Is that possible? And in case that is possible, they need special settings?

    Thx

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by gbajczman View Post
    Hi all!

    I didn't have enough place for my company accounts so I deleted the 2 spam training accounts, then I thought that this was not a good idea so I want to create them again. Is that possible? And in case that is possible, they need special settings?
    That was not a good idea and totally unnecessary as they don't count towards your mailbox total.

    You can check if the accounts are still listed as the spam/ham training accounts with the following:

    Code:
    zmprov gacf | grep Spam
    if they do exist then just create the accounts again with the names you've just listed.

    If they don't exist then create two new accounts for your domain and modify them to be the spam/ham training accounts with zmprov.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    If those attributes don't exist anymore - create new accounts as Bill said > then the commands are:
    zmprov mcf zimbraSpamIsNotSpamAccount ham.something@domain.com
    zmprov mcf zimbraSpamIsSpamAccount spam.something@domain.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Spam/Ham training under Outlook/Thunderbird/etc.
    By chuckm in forum Administrators
    Replies: 23
    Last Post: 03-18-2009, 11:01 AM
  2. Replies: 45
    Last Post: 11-28-2007, 06:39 PM
  3. Deleted spam training accounts by fault
    By karmek in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 07-13-2007, 05:05 AM
  4. Perdition not restart !!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2007, 03:50 AM
  5. perdition won't start after 4.5 Upgrade
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2007, 07:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •