Results 1 to 2 of 2

Thread: RHEL 4 Install issues

  1. #1
    joetyson is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default RHEL 4 Install issues

    Hey guys,

    I know this isn't directly a zimbra problem, but during the initial install the script breaks and gives me a perl error:

    Installing packages

    zimbra-core......zimbra-core-4.5.6_GA_1044.RHEL4-20070706225645.i386.rpm...done
    zimbra-ldap......zimbra-ldap-4.5.6_GA_1044.RHEL4-20070706225645.i386.rpm...done
    zimbra-logger......zimbra-logger-4.5.6_GA_1044.RHEL4-20070706225645.i386.rpm...done
    zimbra-mta......zimbra-mta-4.5.6_GA_1044.RHEL4-20070706225645.i386.rpm...done
    zimbra-snmp......zimbra-snmp-4.5.6_GA_1044.RHEL4-20070706225645.i386.rpm...done
    zimbra-store......zimbra-store-4.5.6_GA_1044.RHEL4-20070706225645.i386.rpm...done
    zimbra-apache......zimbra-apache-4.5.6_GA_1044.RHEL4-20070706225645.i386.rpm...done
    zimbra-spell......zimbra-spell-4.5.6_GA_1044.RHEL4-20070706225645.i386.rpm...done
    /usr/bin/perl: symbol lookup error: /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi/auto/DBI/DBI.so: undefined symbol: Perl_Tstack_sp_ptr


    Any ideas? Thanks,
    Joe

  2. #2
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,316
    Rep Power
    13

    Default

    Hello & welcome.

    An error while setting up the spell package is most often a DNS issue.
    You should double check your DNS setup (does your server resolve ?).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 09-27-2007, 11:49 AM
  2. RHEL 4 Install - Script detects RHEL5?
    By cpalmer@cambridgebmg.com in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-14-2007, 06:49 PM
  3. A couple of install issues -- MX and domain
    By Storm16 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2006, 11:31 AM
  4. two servers, DNS issues, install fails at LDAP
    By marqpdx in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 08-02-2006, 06:15 PM
  5. Install issues with FC4 and one error
    By ketank in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-02-2006, 11:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •