Results 1 to 3 of 3

Thread: Status messages frozen from install time/date

  1. #1
    johnathon is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default Status messages frozen from install time/date

    Hi,

    The status time/dates are frozen from the time that the server was installed... I'm attaching a screenshot. This is a Open Source edition, running in a ubuntu 32bit chroot on an Ubuntu 64bit server...

    Any ideas / help?!
    Attached Images Attached Images
    Last edited by johnathon; 09-14-2007 at 03:09 AM. Reason: Add Screenshot

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    What version of Zimbra are you running?

  3. #3
    johnathon is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    Its version 4.5.6.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 07:34 AM
  2. [SOLVED] mysql.server not running
    By king0770 in forum Administrators
    Replies: 23
    Last Post: 07-25-2009, 03:07 PM
  3. mysql.server is not running
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 05-01-2007, 08:28 AM
  4. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM
  5. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •