Results 1 to 4 of 4

Thread: ZCS 5.0b3 problem - cannot edit Document page...

  1. #1
    wcbenyip is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Hong Kong
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Unhappy ZCS 5.0b3 problem - cannot edit Document page...

    Yesterday, we just upgraded our ZCS server from version 4.5.6 to 5.0 beta 3, and we found that the existing pages created under the notebook and under the sub-notebook now could be viewed in the proper level~ However, a new problem seems exist in 5.0b3 - the existing pages (or even the new created pages under 5.0b3) now COULD NOT BE EDITED by the owner!! The Edit option just dimmed out there, what I can do is delete the page or create another page, does anyone tried this and have any idea to fix it? Also, I have shared a public page to everyone for them to click in, which contains some asf files... but now the link could be accessed but cannot go inside the page... please kindly help~~ Thanks!!
    OS=Ubuntu 8.04 LTS
    Current: Release 5.0.10_GA_2638.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition
    OS=openSUSE 10.3
    Current: Release 5.0.2_GA_1975.openSUSE_10.2_20080130231825 UNKNOWN FOSS edition
    Prior: Release 4.5.6_GA_1044.SuSE10_20070706142147 openSUSE_10.2 FOSS edition

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    I'd suggest you file an entry in bugzilla for this.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    wcbenyip is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Hong Kong
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Arrow

    Thanks for your advise.

    A new bug # 19909 "Document pages COULD NOT be editted" has been created~ Anyone would like this bug be fixed, please go to vote for it~~
    OS=Ubuntu 8.04 LTS
    Current: Release 5.0.10_GA_2638.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition
    OS=openSUSE 10.3
    Current: Release 5.0.2_GA_1975.openSUSE_10.2_20080130231825 UNKNOWN FOSS edition
    Prior: Release 4.5.6_GA_1044.SuSE10_20070706142147 openSUSE_10.2 FOSS edition

  4. #4
    Runner is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    New Hampshire USA
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks, I was having the same problem on a CentOS 5.0 install and Bug 19909 suggest to import the document template worked. Question when the upgrade from the 4.5.6 to the 5.0 b3 does the install only upgrade the primary wiki for documents. The reason I am asking is my primary one x.domain.com installed correctly but my 2nd one domain.com did not. Again thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Document attachents problem
    By siburny in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2006, 04:19 AM
  3. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM
  4. Problem after installing ZCS on RHEL ES 4
    By irhernan in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2006, 06:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •