Results 1 to 2 of 2

Thread: outlook 2007 w/o connector is unable to connect to imap over ssl

  1. #1
    maumar is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Small village in the center of Italy
    Posts
    348
    Rep Power
    8

    Default [closed] outlook 2007 w/o connector is unable to connect to imap over ssl

    i have created another store and (as suggested by mmorse) with zmmailboxmove, i have moved a mailbox from master server to freshly created new store.
    This was fine.

    This user would be happy connected to master store using outlook and imap; now i told him to configure imap with new ip and server deny access saying that clear text is not supported;
    it was easy to solve this with my kmail (i configured kmail to use Tls and Clear text password) but with outllok i dunno. It's outlook 2007.
    We have bought NE and we are planning to install some connector in a part of installed outlook, not all of them.
    I report my kmail configuration as can be useful to other users.
    TIA
    Attached Images Attached Images
    Last edited by maumar; 08-30-2007 at 06:43 AM. Reason: the problem was closed

  2. #2
    maumar is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Small village in the center of Italy
    Posts
    348
    Rep Power
    8

    Default

    solved
    customer was able to enable outlook 2007 to use imap over ssl

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  3. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  4. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM
  5. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •