Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] Send Mail -> YES Receive Mail -> NO

  1. #11
    AutootuA's Avatar
    AutootuA is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    The problem seems to be is you're trying to use a public DNS server when your Zimbra server is on a private IP behind a NAT device(?). Do you have a local DNS server installed? I've already pointed out a couple of errors in your DNS setup, they need changing and, as far as I can see, you haven't followed the 'How To Forge' instructions on setting up a Zimbra server. Now, again, do you have a local DNS server installed?
    I do not have a local DNS installed. I tried installing one and everything quit working. I started over with a fresh install. Any recommenced reading on correctly setting up a DNS would be appreciated. This is all new to me and I really appreciate any and all help given.

  2. #12
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default

    Read the Split DNS setup in the wiki or search for the 'DNS in a Nutshell' thread in the forums or even the How To Forge article. If you have any questions after that just ask.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #13
    AutootuA's Avatar
    AutootuA is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Read the Split DNS setup in the wiki or search for the 'DNS in a Nutshell' thread in the forums or even the How To Forge article. If you have any questions after that just ask.

    Thank You...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •