Results 1 to 3 of 3

Thread: Blank ZimbraAdmin page

  1. #1
    bubarooni is offline Advanced Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Indiana
    Posts
    185
    Rep Power
    8

    Default Blank ZimbraAdmin page

    I've had a test server up and running for about 4 months. Using CentOS5 and NE 4.5. Went to login yesterday and the Zimbra Admin page comes up blank. Everything but antivirus is running.

    When I try to login as one of the test users I set up, I get:

    'An unknown application error has occurred. Please correct any errors and retry. If the problem persists, please contact your System Administrator. (AjxException.INVALID_PARAM)'

    googling that hasn't really helped me much though this one is pretty close.

    Invalid_PDU error (OS 4.5)

    Anyone ever seen a similar error. I am weak on troubleshooting linux, so if you have any tips or tricks I'd be indebted if you shared them with me.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Have you checked the details of the last post in that thread, it has a set of instruction that you can use to check if it's the same problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    bubarooni is offline Advanced Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Indiana
    Posts
    185
    Rep Power
    8

    Default

    yes, i gave it a whirl with no luck.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 04-29-2007, 07:05 PM
  2. Login page blank. Refresh fixes
    By sel5150 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2007, 10:55 AM
  3. Save Page As ...
    By sasha in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 11-30-2006, 09:54 PM
  4. Error loading zimbraAdmin FC5 ZCS 4.02
    By axetek in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-2006, 01:39 PM
  5. Zimbra login page won't load
    By andreturpin in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2006, 07:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •