Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: POP - Relay Access Denied

  1. #11
    msf004 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    84
    Rep Power
    8

    Default Uh Oh

    I changed the zimbraMailMode to mixed, then restarted the server:

    zimbra # >zmprov ms `zmhostname` zimbraMailMode mixed
    zimbra # >zmcontrol stop
    zimbra # >zmcontrol start

    Now we cannot access anything. Accessing the webmail gives us a page cannot be found, the command line interface is even screwed:

    zimbra # >zmprov gs {server}.{domain}.net
    [] INFO: I/O exception (java.net.ConnectException) caught when processing request: Connection refused
    [] INFO: Retrying request
    [] INFO: I/O exception (java.net.ConnectException) caught when processing request: Connection refused
    [] INFO: Retrying request
    [] INFO: I/O exception (java.net.ConnectException) caught when processing request: Connection refused
    [] INFO: Retrying request
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke Connection refused, server: localhost) (cause: java.net.ConnectException Connection refused)

  2. #12
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    What happens if you set it back to http?
    It maybe time to consider opening a support ticket as you are a NE customer
    Last edited by mmorse; 08-02-2007 at 11:48 AM.

  3. #13
    msf004 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    84
    Rep Power
    8

    Default Support Ticket

    Yes, I was thinking about a support ticket; however, I cannot find where to submit one? I see how many I have available, but I do not see where to Initiate.

    I have tried calling the sales rep to ask how to open a support ticket, but she has not been available for the past hour.

    ...and all along customers are complaining since 9 AM, and rightfully so.

    Any idea how I open a ticket?

  4. #14
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    try zimprov -l then the commands (to provision via ldap instead of soap)

    btw you can also use zmprov gaf (gacf to get all) and mcf to modify

    Zimbra Support Portal - Home (near the bottom-case menu-submit a new case)
    Last edited by mmorse; 08-02-2007 at 11:59 AM.

  5. #15
    msf004 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    84
    Rep Power
    8

    Default

    I was not associating "cases" with "tickets".

    Thanks,
    -Marc

  6. #16
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by msf004 View Post
    Yes, I was thinking about a support ticket; however, I cannot find where to submit one? I see how many I have available, but I do not see where to Initiate.

    I have tried calling the sales rep to ask how to open a support ticket, but she has not been available for the past hour.

    ...and all along customers are complaining since 9 AM, and rightfully so.

    Any idea how I open a ticket?
    Send an email to support@zimbra.com

    Sales reps get busy

    Check your mynetworks settings:
    postconf mynetworks

    make sure they're on the allowed list of subnets.

  7. #17
    bobby is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    The SMTP_Auth_Problems wiki mentioned earlier has the answer for this. This is the solution:

    If the URL is wrong, re-set the hostname like this in order to regenerate the AuthURL:

    zmprov ms zimbra.domain.com zimbraMtaAuthHost zimbra.domain.com

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Relay Access Denied
    By mmj1000 in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 03-27-2009, 12:33 PM
  2. Backup issues
    By telescop in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2007, 06:09 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 03-14-2006, 12:02 PM
  4. Is my server being used to forward spam?
    By sgb in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 03-07-2006, 12:42 PM
  5. Move server to different OS
    By EriSan500 in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 03-05-2006, 01:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •