Results 1 to 3 of 3

Thread: zmrestore and no such domain error

  1. #1
    KenVM is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default zmrestore and no such domain error

    Hello,

    I have an internal mail server setup on mail1.domain.com. Every evening we do a full backup of the server.

    I've created a second one setup as mail2.domain.com with the idea being that if the first one goes down we can just update the DNS entries to point to the second one and things can continue on their way.

    I've mounted the mail1:/opt/zimbra/backup directory onto mail2 and then tried to do a zmrestore on the data.

    I get the following error message:

    Error occurred: no such domain: domain.com

    Any ideas on why this would happen?

    Thanks,

    -Ken

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    You're gonna have to create the domain on the second, if you attempt to restore. The backup should take care of everything else.

    My guess is the only domain that's installed is the fqdn one.

    Cheers,
    john

  3. #3
    KenVM is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    That would do it. Thanks.

    -Ken

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •