i got a error message while installing ZCS 6.0 in FC11

*** CONFIGURATION COMPLETE - press 'a' to apply
Select from menu, or press 'a' to apply config (? - help) a
Save configuration data to a file? [Yes] yes
Save config in file: [/opt/zimbra/config.13185]
Saving config in /opt/zimbra/config.13185...done.
The system will be modified - continue? [No] yes
Operations logged to /tmp/zmsetup.10122009-194453.log
Setting local config values...done.
Setting up CA...done.
Deploying CA to /opt/zimbra/conf/ca ...done.
Creating SSL certificate...done.
Installing mailboxd SSL certificates...done.
Initializing ldap...failed. (5632)


ERROR



Configuration failed

Please address the error and re-run /opt/zimbra/libexec/zmsetup.pl to
complete the configuration.

Errors have been logged to /tmp/zmsetup.10122009-194453.log

error message in the log file as follows:
=============================

** Creating server cert request /opt/zimbra/ssl/zimbra/server/server.csr...done.
** Saving server config key zimbraSSLPrivateKey...failed.
** Signing cert request /opt/zimbra/ssl/zimbra/server/server.csr...done.
Mon Oct 12 19:50:04 2009 done.
Mon Oct 12 19:50:04 2009 Installing mailboxd SSL certificates...
Mon Oct 12 19:50:04 2009 *** Running as root user: /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deploycrt self
** Saving server config key zimbraSSLCertificate...failed.
** Saving server config key zimbraSSLPrivateKey...failed.
** Installing mta certificate and key...done.
** Installing slapd certificate and key...done.
** Installing proxy certificate and key...done.
** Creating pkcs12 file /opt/zimbra/ssl/zimbra/jetty.pkcs12...done.
** Creating keystore file /opt/zimbra/mailboxd/etc/keystore...done.
** Installing CA to /opt/zimbra/conf/ca...done.
Mon Oct 12 19:50:11 2009 done.
Mon Oct 12 19:50:11 2009 checking isEnabled zimbra-ldap
Mon Oct 12 19:50:11 2009 zimbra-ldap is enabled
Mon Oct 12 19:50:11 2009 Initializing ldap...
Mon Oct 12 19:50:11 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/libexec/zmldapinit
IO::Socket::INET: Bad hostname 'macet.com' at /opt/zimbra/libexec/zmldapinit line 136.
Mon Oct 12 19:50:51 2009 failed. (5632)
Mon Oct 12 19:50:51 2009

ERROR

Mon Oct 12 19:50:51 2009

Configuration failed

Mon Oct 12 19:50:51 2009 Please address the error and re-run /opt/zimbra/libexec/zmsetup.pl to
Mon Oct 12 19:50:51 2009 complete the configuration.
Mon Oct 12 19:50:51 2009
Errors have been logged to /tmp/zmsetup.10122009-194453.log
================================================== ===============

Please help me out from this issue