Results 1 to 5 of 5

Thread: SSL Connection Failure

  1. #1
    aidesign is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default SSL Connection Failure

    Just downloaded the latest version of the desktop.
    It says that Pop Mail is a beta service. Guess this means its still being perfected?

    When I add any Pop3 accounts, I get this error, although the details are exactly the same as my Outlook settings.

    After researching this forum it looks like this has been an issue for at least 6 months.

    Is anyone using this to replace Pop3 Outlook accounts or am I just wasting my time?

  2. #2
    kamelion0927's Avatar
    kamelion0927 is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Is it really worth it?

    I'm having the same issue with the same desktop version downloaded today although I'm running Windows XP SP3 and IE 7. I even turned my Windows firewall off and tried to add my POP accounts - it didn't work.
    Last edited by kamelion0927; 08-26-2009 at 05:38 AM.

  3. #3
    aidesign is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    Okay, just doubled checked, I'm running Windows SP3 too.

    I've asked around and out of the 7 people that I know that are using Zimbra, none of them are using it for Pop3 accounts - they're all using it for Gmail, Yahoo etc.

    I'm assuming that when they say Pop3 support is in "Beta", they really mean it doesn't work at all...

  4. #4
    kamelion0927's Avatar
    kamelion0927 is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Well, at least it's a different error message...

    I just tried to add the accounts again and am still being blocked but am now getting an SMTP error ("service.FAILURE: system failure: SMTP connect failure") even though the SMTP I am using is correct (it works in Pegasus Mail and Outlook).

    Forget this. It's not worth the hassel and with it still being in beta, I'm not willing to sit around and wait for it to work.

  5. #5
    ahanstad is offline New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    I have it working on my comcast (POP3) account, but cannot get it to work on another POP3 account we use for a small business. Like you I have used all the same settings as Outlook. I even changed the settings a few times to see if matching them to comcast settings helped. At one point it was working for a few days but then it stopped. Very unstable.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fail to set up pop account: SSL connection failure.
    By krabina in forum Error Reports
    Replies: 14
    Last Post: 10-25-2009, 04:16 PM
  2. mysql not starting, sort of.
    By lhutton in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2009, 10:45 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  4. SMTP SSL Problem
    By nexus in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 03-15-2007, 07:26 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •