Results 1 to 1 of 1

Thread: Vista Installation Error: didn't install on Standard User

  1. #1
    StephenW is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Oregon, USA
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default Vista Installation Error: didn't install on Standard User

    Hi,
    I just downloaded and installed Zimbra Desktop onto my laptop running Windows Vista (Home Edition). As I normally do, I installed Zimbra in my Standard (non-administrator) User account, giving the Administrator password when requested by Vista. Zimbra installed (seemingly) without any problems. I had chosen to have a desktop shortcut installed, etc. However, after the installation was complete, I coudn't find any shortcuts for Zimbra Desktop (or Yahoo Zimbra) in my account. (There were no shortcuts or menu items on my desktop or in my start menu). I looked in the folder I had downloaded Zimbra into and found an error file, which I have attached to this message.

    After this I went into the Administrator User account on my laptop and found a Zimbra shortcut on the desktop and in the Start menu.When I clicked on the shortcut the Yahoo! Zimbra Desktop welcome screen came up. So, I'm guessing that it installed OK in the Administrator User account on my computer. However, I don't want to run Zimbra Desktop from the Admin User Account. I want to run it from my Standard (non-admin) User account.

    What do I need to do to get Zimbra Desktop working on my Standard User account on my laptop?

    Thank you
    Stephen
    Attached Files Attached Files

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  2. broken install on fedora core 4??
    By rmvg in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-05-2006, 07:40 PM
  3. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  4. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •